Jubileumeditie Waaslandhavenvoetbaltornooi voor bedrijven: schrijf nu in!

21/02/2020 Communicatie

Op zaterdag 9 mei 2020 organiseren KSK Kallo en Maatschappij Linkerscheldeoever de 25ste editie van het Waaslandhavenvoetbaltornooi voor bedrijven uit de Waaslandhaven. Het uitgelezen moment om je samen met je collega's sportief uit te leven!

Voetbal staat uiteraard centraal die dag, maar fun en netwerking zijn minstens even belangrijk. Alle bedrijven uit de Waaslandhaven kunnen ploegen inschrijven en ook dit jaar is er een aparte reeks voor damesploegen. Breng gerust ook je familie mee! We voorzien immers allerlei randactiviteiten voor kinderen.

Deelnemen kost 35 euro per team, inclusief sportverzekering. Storten doe je op rekeningnummer BE46 8508 3002 3136 (KSK Kallo) met vermelding ‘WLHT + naam team’. Niet vergeten: je inschrijving is pas definitief wanneer het geld op de rekening van KSK Kallo staat!

Download het inschrijvingsformulier en bezorg het volledig ingevuld aan secretaris@kskkallo.be. Wacht niet te lang, er kunnen maximum 60 ploegen deelnemen.

Wil je zelf wat reclame maken binnen je bedrijf? Hang dan deze flyer op op een goed zichtbare plek!

Stel snel een team samen, schrijf in vóór maandag 30 april 2020, ga de sportieve strijd aan met andere teams uit de Waaslandhaven en wie weet keren jullie met de beker naar huis!

Havenland - 1001 x verwonderlijk

Communicatie

Havenland: dat is het havengebied Antwerpen met de haar omliggende gemeenten op de linker- en de rechteroever van de Schelde. Door het uitbouwen van het educatieve en recreatieve aanbod wil Havenland...

Lees meer…

Drie redenen om de nieuwe Halo nú te lezen

Communicatie

Je komt onder andere meer te weten over hoe we als MLSO niet alleen mee inzetten op een duurzame ontwikkeling van de Waaslandhaven, maar ook hoe we ons lokaal en regionaal engageren. Je...

Lees meer…

De nieuwe Halo is er!

Economie Energie Communicatie Duurzaamheid

In dit nummer ontdekt u niet alleen de opmerkelijkste cijfers uit het jaarverslag van MLSO. U maakt ook kennis met Geert en Marien, binnenvaartschippers die er per vaart voor zorgen dat er tot...

Lees meer…

Naar boven