Jubileumeditie Waaslandhavenvoetbaltornooi voor bedrijven: schrijf nu in!

21/02/2020 Communicatie

Op zaterdag 9 mei 2020 organiseren KSK Kallo en Maatschappij Linkerscheldeoever de 25ste editie van het Waaslandhavenvoetbaltornooi voor bedrijven uit de Waaslandhaven. Het uitgelezen moment om je samen met je collega's sportief uit te leven!

Voetbal staat uiteraard centraal die dag, maar fun en netwerking zijn minstens even belangrijk. Alle bedrijven uit de Waaslandhaven kunnen ploegen inschrijven en ook dit jaar is er een aparte reeks voor damesploegen. Breng gerust ook je familie mee! We voorzien immers allerlei randactiviteiten voor kinderen.

Deelnemen kost 35 euro per team, inclusief sportverzekering. Storten doe je op rekeningnummer BE46 8508 3002 3136 (KSK Kallo) met vermelding ‘WLHT + naam team’. Niet vergeten: je inschrijving is pas definitief wanneer het geld op de rekening van KSK Kallo staat!

Download het inschrijvingsformulier en bezorg het volledig ingevuld aan secretaris@kskkallo.be. Wacht niet te lang, er kunnen maximum 60 ploegen deelnemen.

Wil je zelf wat reclame maken binnen je bedrijf? Hang dan deze flyer op op een goed zichtbare plek!

Stel snel een team samen, schrijf in vóór maandag 30 april 2020, ga de sportieve strijd aan met andere teams uit de Waaslandhaven en wie weet keren jullie met de beker naar huis!

Laatste oproep CrossRoads2 Sustainable Energy open

Energie Communicatie Duurzaamheid

De oproep richt zicht tot kmo's uit het Belgisch-Nederlands grensgebied die samen met een Nederlandse mkb een innovatief projectidee willen uitwerken om de CO2-uitstoot in de grensregio te...

Lees meer…

Havenland - 1001 x verwonderlijk

Communicatie

Havenland: dat is het havengebied Antwerpen met de haar omliggende gemeenten op de linker- en de rechteroever van de Schelde. Door het uitbouwen van het educatieve en recreatieve aanbod wil Havenland...

Lees meer…

BAKEN - een landmark voor het Logistiek Park Waasland

Communicatie

Aan de rand van het Logistiek Park Waasland-fase West, op de grens tussen het havengebied en de polders, vind je sinds kort BAKEN. Dit kunstwerk van de hand van Niko Van Stichel en Lut Vandebos...

Lees meer…

Naar boven