Jubileumeditie Waaslandhavenvoetbaltornooi voor bedrijven: schrijf nu in!

21/02/2020 Communicatie

Op zaterdag 9 mei 2020 organiseren KSK Kallo en Maatschappij Linkerscheldeoever de 25ste editie van het Waaslandhavenvoetbaltornooi voor bedrijven uit de Waaslandhaven. Het uitgelezen moment om je samen met je collega's sportief uit te leven!

Voetbal staat uiteraard centraal die dag, maar fun en netwerking zijn minstens even belangrijk. Alle bedrijven uit de Waaslandhaven kunnen ploegen inschrijven en ook dit jaar is er een aparte reeks voor damesploegen. Breng gerust ook je familie mee! We voorzien immers allerlei randactiviteiten voor kinderen.

Deelnemen kost 35 euro per team, inclusief sportverzekering. Storten doe je op rekeningnummer BE46 8508 3002 3136 (KSK Kallo) met vermelding ‘WLHT + naam team’. Niet vergeten: je inschrijving is pas definitief wanneer het geld op de rekening van KSK Kallo staat!

Download het inschrijvingsformulier en bezorg het volledig ingevuld aan secretaris@kskkallo.be. Wacht niet te lang, er kunnen maximum 60 ploegen deelnemen.

Wil je zelf wat reclame maken binnen je bedrijf? Hang dan deze flyer op op een goed zichtbare plek!

Stel snel een team samen, schrijf in vóór maandag 30 april 2020, ga de sportieve strijd aan met andere teams uit de Waaslandhaven en wie weet keren jullie met de beker naar huis!

Extra Pendelbussen om werknemers veilig naar de haven te brengen

Mobiliteit Economie Communicatie

Ook nu er strikte maatregelen gelden om de verspreiding van het Covid-19 virus af te remmen, zorgt de Pendelbus haven van Antwerpen ervoor dat alle chauffeurs en gebruikers veilig op hun bestemming...

Lees meer…

Vanaf vandaag 5G light in deel van de Waaslandhaven

Communicatie

Proximus rolt vanaf vandaag als eerste operator in België een '5G light'-netwerk uit in een 30-tal gemeenten. Ook in de Waaslandhaven, en dan meer bepaald op het grondgebied van de gemeente...

Lees meer…

Hoog bezoek in de Waaslandhaven

Communicatie

Vanmorgen brachten enkele gedeputeerden van de provincie Oost-Vlaanderen en hun medewerkers een bezoek aan MLSO en de Waaslandhaven. Een rondrit in de Waaslandhaven, met onder andere een bezoek aan...

Lees meer…

Naar boven