8 en 9 mei 2021: E34 afgesloten in beide richtingen voor plaatsing definitieve fietsersbrug

Op 8 en 9 mei 2021 wordt ter hoogte van Waaslandhaven-Oost de E34 volledig afgesloten in beide richtingen. Tijdens dat weekend plaatst de aannemer immers de nieuwe fietsbrug over de snelweg.

De werkzaamheden starten op zaterdagmorgen 8 mei. Om 6 uur gaat de E34 in beide richtingen dicht. De snelweg gaat terug open op maandagmorgen 10 mei om 5 uur.

  • Verkeer dat vanuit Antwerpen/E17 richting Waaslandhaven rijdt, verlaat de snelweg via afrit 7 Sint-Anna Linkeroever en volgt de tijdelijke omleidingsweg ten noorden van het knooppunt Sint-Anna, om dan vervolgens via de Keetberglaan en Steenlandlaan naar complex 10 Waaslandhaven-Zuid geleid te worden.
  • Verkeer dat vanuit de Waaslandhaven richting Antwerpen/E17 rijdt, wordt omgeleid via de nieuwe kluifrotonde naar de tijdelijke omleidingsweg ten noorden van de E34. Ter hoogte van het knooppunt Sint-Anna kan het verkeer terug de snelweg oprijden.

Hieronder ziet u een schematische voorstelling van de omleidingsroutes:

(c) Lantis

Met het oog op een vlotte doorstroming van het verkeer, zullen ook enkele opritten en kruispunten afgesloten zijn gedurende deze periode:

  • Oprit 8 Waaslandhaven-Oost: verkeer dat naar de E34 rijdt, volgt een omleidingsroute via de Keetberglaan en Steenlandlaan en kan via complex 10 Waaslandhaven-Zuid de E34 oprijden.
  • Ook de Canadastraat wordt volledig afgesloten ter hoogte van het kruispunt met de Keetberglaan. Wie vanuit de Canadastraat naar de Keetberglaan of E34 rijdt, wordt omgeleid via de Kwarikweg.
  • De Keetberglaan ter hoogte van de Nieuwe Weg.
  • Aansluiting van de Steenlandlaan naar complex 9 Melsele. Verkeer dat naar de E34 rijdt, kan via complex 10 Waaslandhaven-Zuid de snelweg oprijden.
  • Aansluiting Waaslandhaven en E34 naar Linkeroever: verkeer dat vanuit de Waaslandhaven naar de E34 rijdt, doet dat via complex 10 Waaslandhaven-Zuid. Verkeer dat vanop de E34 naar Linkeroever rijdt, wordt omgeleid via de E17, waar het de keerbrug neemt in Kruibeke en vervolgens via afrit 7 Sint-Anna Linkeroever naar Linkeroever kan rijden.

Lees meer over de werken op de website over de Oosterweelverbinding.

E34: Complex Waaslandhaven-Oost vanaf dit weekend volledig in gebruik

Mobiliteit Communicatie

Dit weekend is het op-en afrittencomplex Waaslandhaven-Oost aan de E34 na twee jaar bouwen volledig klaar. Daardoor kunnen gebruikers niet alleen naar Antwerpen rijden en terug, maar ook...

Lees meer…

Havenland - 1001 x verwonderlijk

Communicatie

Havenland: dat is het havengebied Antwerpen met de haar omliggende gemeenten op de linker- en de rechteroever van de Schelde. Door het uitbouwen van het educatieve en recreatieve aanbod wil Havenland...

Lees meer…

Burenoverleg

Mobiliteit Milieu Economie

Het burenoverleg in de zone Ketenislaan - Molenweg - Geslecht -  Deurganckdok - Sint-Jansweg is momenteel het enige structurele burenoverleg voor bedrijven in de Waaslandhaven. Het is...

Lees meer…

Naar boven