8 en 9 mei 2021: E34 afgesloten in beide richtingen voor plaatsing definitieve fietsersbrug

Op 8 en 9 mei 2021 wordt ter hoogte van Waaslandhaven-Oost de E34 volledig afgesloten in beide richtingen. Tijdens dat weekend plaatst de aannemer immers de nieuwe fietsbrug over de snelweg.

De werkzaamheden starten op zaterdagmorgen 8 mei. Om 6 uur gaat de E34 in beide richtingen dicht. De snelweg gaat terug open op maandagmorgen 10 mei om 5 uur.

  • Verkeer dat vanuit Antwerpen/E17 richting Waaslandhaven rijdt, verlaat de snelweg via afrit 7 Sint-Anna Linkeroever en volgt de tijdelijke omleidingsweg ten noorden van het knooppunt Sint-Anna, om dan vervolgens via de Keetberglaan en Steenlandlaan naar complex 10 Waaslandhaven-Zuid geleid te worden.
  • Verkeer dat vanuit de Waaslandhaven richting Antwerpen/E17 rijdt, wordt omgeleid via de nieuwe kluifrotonde naar de tijdelijke omleidingsweg ten noorden van de E34. Ter hoogte van het knooppunt Sint-Anna kan het verkeer terug de snelweg oprijden.

Hieronder ziet u een schematische voorstelling van de omleidingsroutes:

(c) Lantis

Met het oog op een vlotte doorstroming van het verkeer, zullen ook enkele opritten en kruispunten afgesloten zijn gedurende deze periode:

  • Oprit 8 Waaslandhaven-Oost: verkeer dat naar de E34 rijdt, volgt een omleidingsroute via de Keetberglaan en Steenlandlaan en kan via complex 10 Waaslandhaven-Zuid de E34 oprijden.
  • Ook de Canadastraat wordt volledig afgesloten ter hoogte van het kruispunt met de Keetberglaan. Wie vanuit de Canadastraat naar de Keetberglaan of E34 rijdt, wordt omgeleid via de Kwarikweg.
  • De Keetberglaan ter hoogte van de Nieuwe Weg.
  • Aansluiting van de Steenlandlaan naar complex 9 Melsele. Verkeer dat naar de E34 rijdt, kan via complex 10 Waaslandhaven-Zuid de snelweg oprijden.
  • Aansluiting Waaslandhaven en E34 naar Linkeroever: verkeer dat vanuit de Waaslandhaven naar de E34 rijdt, doet dat via complex 10 Waaslandhaven-Zuid. Verkeer dat vanop de E34 naar Linkeroever rijdt, wordt omgeleid via de E17, waar het de keerbrug neemt in Kruibeke en vervolgens via afrit 7 Sint-Anna Linkeroever naar Linkeroever kan rijden.

Lees meer over de werken op de website over de Oosterweelverbinding.

Havenland - 1001 x verwonderlijk

Communicatie

Havenland: dat is het havengebied Antwerpen met de haar omliggende gemeenten op de linker- en de rechteroever van de Schelde. Door het uitbouwen van het educatieve en recreatieve aanbod wil Havenland...

Lees meer…

Het MLSO-team zoekt versterking!

Communicatie

Voel jij je als een vis in het water wanneer je een juridische vraag krijgt voorgeschoteld? Sta jij bekend om je stipte en nauwkeurige manier van werken? En beschik jij daarnaast over een flinke...

Lees meer…

Bedrijventerreinmanagement Logistiek Park Waasland

Mobiliteit Milieu Economie

Voor het westelijk deel van het Logistiek Park Waasland werd in 2017 gestart met bedrijventerreinmanagement (BTM). De deelname aan bedrijventerreinmanagement is een van de voorwaarden om een...

Lees meer…

Naar boven