8 en 9 mei 2021: E34 afgesloten in beide richtingen voor plaatsing definitieve fietsersbrug

Op 8 en 9 mei 2021 wordt ter hoogte van Waaslandhaven-Oost de E34 volledig afgesloten in beide richtingen. Tijdens dat weekend plaatst de aannemer immers de nieuwe fietsbrug over de snelweg.

De werkzaamheden starten op zaterdagmorgen 8 mei. Om 6 uur gaat de E34 in beide richtingen dicht. De snelweg gaat terug open op maandagmorgen 10 mei om 5 uur.

  • Verkeer dat vanuit Antwerpen/E17 richting Waaslandhaven rijdt, verlaat de snelweg via afrit 7 Sint-Anna Linkeroever en volgt de tijdelijke omleidingsweg ten noorden van het knooppunt Sint-Anna, om dan vervolgens via de Keetberglaan en Steenlandlaan naar complex 10 Waaslandhaven-Zuid geleid te worden.
  • Verkeer dat vanuit de Waaslandhaven richting Antwerpen/E17 rijdt, wordt omgeleid via de nieuwe kluifrotonde naar de tijdelijke omleidingsweg ten noorden van de E34. Ter hoogte van het knooppunt Sint-Anna kan het verkeer terug de snelweg oprijden.

Hieronder ziet u een schematische voorstelling van de omleidingsroutes:

(c) Lantis

Met het oog op een vlotte doorstroming van het verkeer, zullen ook enkele opritten en kruispunten afgesloten zijn gedurende deze periode:

  • Oprit 8 Waaslandhaven-Oost: verkeer dat naar de E34 rijdt, volgt een omleidingsroute via de Keetberglaan en Steenlandlaan en kan via complex 10 Waaslandhaven-Zuid de E34 oprijden.
  • Ook de Canadastraat wordt volledig afgesloten ter hoogte van het kruispunt met de Keetberglaan. Wie vanuit de Canadastraat naar de Keetberglaan of E34 rijdt, wordt omgeleid via de Kwarikweg.
  • De Keetberglaan ter hoogte van de Nieuwe Weg.
  • Aansluiting van de Steenlandlaan naar complex 9 Melsele. Verkeer dat naar de E34 rijdt, kan via complex 10 Waaslandhaven-Zuid de snelweg oprijden.
  • Aansluiting Waaslandhaven en E34 naar Linkeroever: verkeer dat vanuit de Waaslandhaven naar de E34 rijdt, doet dat via complex 10 Waaslandhaven-Zuid. Verkeer dat vanop de E34 naar Linkeroever rijdt, wordt omgeleid via de E17, waar het de keerbrug neemt in Kruibeke en vervolgens via afrit 7 Sint-Anna Linkeroever naar Linkeroever kan rijden.

Lees meer over de werken op de website over de Oosterweelverbinding.

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bezoek de e-jobbeurs op 20 en 21 mei 2021!

Economie Communicatie

Op donderdag 20 en vrijdag 21 mei 2021 vindt de tweede e-jobbeurs van EGTS Linieland van Waas en Hulst, VDAB, MLSO, Eures en de andere partners plaats. Dit digitaal evenement brengt werkzoekenden en...

Lees meer…

Extra containerbehandelingscapaciteit voor de haven

Mobiliteit Economie

De Haven van Antwerpen is de op één na grootste haven van Europa op het vlak van containerbehandeling. En elk jaar groeit de containerbehandeling verder. Om die groei te kunnen opvangen tot 2030, is...

Lees meer…

BAKEN - een landmark voor het Logistiek Park Waasland

Communicatie

Aan de rand van het Logistiek Park Waasland-fase West, op de grens tussen het havengebied en de polders, vind je sinds kort BAKEN. Dit kunstwerk van de hand van Niko Van Stichel en Lut Vandebos...

Lees meer…

Naar boven