Aanpassing aanbod De Lijn vanaf 6 januari 2024

20/12/2023

Vanaf zaterdag 6 januari 2024 wijzigt het aanbod van De Lijn. Ook voor Kallo en de Waaslandhaven zijn er wijzigingen. We lijsten de belangrijkste hieronder op.

  • Een nieuwe lijn 83 die rijdt tussen het station van Beveren en de halte Kallo van DeWaterbus (aan de Ketenislaan). Deze bus zal tijdens de spitsuren elk half uur rijden. Tijdens de daluren rijdt de bus elk uur.
    • Deze bus rijdt van Kallo via Beveren Markt naar Beveren station, waar je kan overstappen op de trein;
    • de bus rijdt niet meer verder naar P+R Melsele, en rijdt ook niet tussen Kieldrecht en Kallo.
  • Lijn 89 (Kieldrecht-Kallo-Antwerpen LO) rijdt niet meer vanaf zaterdag 6 januari 2024. Wie vanuit Kieldrecht naar Antwerpen reist maakt gebruik van lijn 84. Deze bus rijdt van Kieldrecht, via Verrebroek, Vrasene, Beveren, Melsele en Zwijndrecht naar Antwerpen Linkeroever (Frederik Van Eedenplein). Tijdens week- en zaterdagen rijdt de bus elk uur, op zondag elke twee uren.

Alle info over deze wijzigingen vind je terug op de website van De Lijn.

Ben je op zoek naar een alternatief voor je woon-werkverkeer naar of van de Waaslandhaven? Dan is de Pendelbus Haven van Antwerpen mogelijk iets voor jou. Vanuit verschillende gemeenten in het Waasland worden op regelmatige tijdstippen ritten naar de bedrijven in de Waaslandhaven georganiseerd. Is jouw bedrijf aangesloten bij de Pendelbus? Dan kan je jouw plekje gratis reserveren. Meer info over de Pendelbus, de routes en dienstregelingen van en naar de Waaslandhaven vind je op https://pendelbushaven.be.

Naar boven