Heb jij al eens gedacht aan een job in de Waaslandhaven?

20/02/2024

Op havenjobs.com, het platform dat de vacatures in de havens van Antwerpen en Zeebrugge bundelt, vind je momenteel 1.500 vacatures. Bijna de helft van deze vacatures richt zich specifiek op jongeren of starters. Nog geen ervaring? Geen probleem dus! Ben je op zoek naar een job in eigen streek? Ook dat kan! Er zitten heel wat vacatures van bedrijven in de Waaslandhaven tussen. Een groot deel van de beschikbare vacatures vind je in de segmenten techniek, administratie, en logistiek & transport. En de dynamische internationale omgeving met doorgroeimogelijkheden die bij een wereldhaven hoort? Die krijg je er gratis bovenop!

Havenjobs.com is een initiatief van Port of Antwerp-Bruges, VDAB, Voka Antwerpen-Waasland en West-Vlaanderen, Alfaport Voka, APZI, Maatschappij Linkerscheldeoever, CEWEZ, Stad Antwerpen, Stad Brugge, Havencentrum en TUA West. 

Meer weten over de mogelijkheden om in de Waaslandhaven aan de slag te gaan? Neem dan zeker ook een kijkje op onze projectpagina 'Werken in de Waaslandhaven'.

Naar boven