Jubileumeditie Waaslandhavenvoetbaltornooi voor bedrijven: schrijf nu in!

02/03/2022 Communicatie

Na een pauze van twee jaar is het dan eindelijk zo ver: op zaterdag 14 mei 2022 organiseren KSK Kallo en Maatschappij Linkerscheldeoever de 25ste editie van het Waaslandhavenvoetbaltornooi voor bedrijven. Hét uitgelezen moment om je samen met je collega's sportief uit te leven!

Voetbal staat uiteraard centraal die dag, maar fun en netwerking zijn minstens even belangrijk. Alle bedrijven uit de Waaslandhaven kunnen een of meerdere ploegen inschrijven en ook deze editie is er een aparte reeks voor damesploegen.
Breng gerust ook je familie mee! We voorzien immers allerlei randactiviteiten voor kinderen.

Deelnemen kost 35 euro per ploeg, inclusief sportverzekering. Het inschrijvingsgeld stort je op rekeningnummer BE46 8508 3002 3136 (KSK Kallo) met vermelding 'WLHT + naam ploeg'. Niet vergeten: je inschrijving is pas definitief wanneer het geld op de rekening van KSK Kallo staat!

Download het inschrijvingsformulier en bezorg het volledig ingevuld aan secretaris@kskkallo.be. Wacht niet te lang, er kunnen maximum 60 ploegen deelnemen.

Wil je zelf wat reclame maken binnen je bedrijf? Hang dan deze flyer op een goed zichtbare plek op.

Stel dus nu jouw ploeg van minstens 5 spelers samen, schrijf snel in vóór vrijdag 29 april 2022, ga de sportieve uitdaging met andere voetbalteams aan en wie weet nemen jullie de beker mee naar huis.
Moet jouw ploeg toch nog onverwachts annuleren? Laat het KSK Kallo weten vóór 29 april. Bij annuleringen na 29 april wordt niets terugbetaald.

Havenland - 1001 x verwonderlijk

Communicatie

Havenland: dat is het havengebied Antwerpen met de haar omliggende gemeenten op de linker- en de rechteroever van de Schelde. Door het uitbouwen van het educatieve en recreatieve aanbod wil Havenland...

Lees meer…

BAKEN - een landmark voor het Logistiek Park Waasland

Communicatie

Aan de rand van het Logistiek Park Waasland-fase West, op de grens tussen het havengebied en de polders, vind je sinds kort BAKEN. Dit kunstwerk van de hand van Niko Van Stichel en Lut Vandebos...

Lees meer…

Schrijf nu in voor de tweede editie van het Waas volleybaltornooi voor bedrijven

Communicatie

Op zaterdag 10 juni 2023 organiseren Asterix Avo, Bedrijfssport Waasland en Maatschappij Linkerscheldeoever (MLSO) de tweede editie van het Waas volleybaltornooi voor bedrijven. Vanaf 13 uur...

Lees meer…

Naar boven