Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bezoek de e-jobbeurs tussen 19 en 23 oktober!

14/10/2020

Meer dan 50 bedrijven uit de grensregio Vlaanderen - Nederland, waaronder heel wat bedrijven in de Waaslandhaven, bieden hun vacatures aan tijdens de allereerste e-jobbeurs 'E-jobbeurs 2020: laat je grenzeloos inspireren'. Goed voor alles samen meer dan 2000 vacatures, in zowel administratieve als technische functies! Deze digitale jobbeurs vervangt de bekende grensoverschrijdende jobbeurs in het stadion van Waasland-Beveren die in het voorjaar afgelast werd omwille van de corona-maatregelen. Ben je dus op zoek naar een nieuwe uitdaging? Registreer je nu hier en maak tussen 19 en 23 oktober 2020 misschien wel kennis met je nieuwe werkgever! Speciaal voor laatstejaarsstudenten in technische afstudeerrichtingen is er op dinsdag 20 oktober van 10.30 uur tot 11.20 uur een live webinar.

De deelnemende bedrijven zijn verdeeld over drie hallen en kan je vanaf 19 oktober aan de hand van je persoonlijke login virtueel bezoeken. Net zoals op een fysieke jobbeurs stellen de bedrijven zichzelf en hun vacatures voor. Wil je meer info over een specifieke vacature? Dan kan je ze persoonlijk stellen aan het bedrijf van jouw keuze: er zijn twee vastgelegde live chatsessies op dinsdag 20/10 om 11.20 uur en op donderdagavond 22/10 tussen 18 en 20 uur. Liever op een ander tijdstip? Dat kan! Check de stand van het betrokken bedrijf: heel wat deelnemers organiseren ook op andere momenten live chatsessies!

Zit je in je laatste jaar van het middelbaar en volg je een technische afstudeerrichting? Dan is de kans groot dat jouw school zich inschreef voor het live webinar op dinsdag 20 oktober om 10.30uur. Naast een virtuele rondleiding langs de verschillende deelnemers, krijg je er heel wat informatie. Is jouw school toch niet ingeschreven? Geen probleem! Het webinar komt nadien ook online op de website en kan je nog gedurende de ganse e-jobbeurs herbekijken.


Deze virtuele jobbeurs is een organisatie van de EGTS Linieland van Waas en Hulst in samenwerking met VDAB, Waasland-Beveren, Maatschappij Linkerscheldeoever, Interwaas, Eures Scheldemond, UWV, Werkservicepunt Zeeuws-Vlaanderen en GTI Beveren en wordt ondersteund door de gemeentebesturen van Beveren, Hulst, Sint-Gillis-Waas en Stekene.

Naar boven