Reserveer nog snel jouw plekje op de e-jobbeurs van EGTS Linieland van Waas en Hulst

25/09/2020

Van 19 tot en met 23 oktober 2020 organiseren EGTS Linieland van Waas en Hulst en haar partners de allereerste e-jobbeurs E-Jobbeurs 2020: laat je grenzeloos inspireren! Deze online jobbeurs komt er nadat de traditionele jobbeurs in het stadion van Waasland-Beveren afgelast werd omwille van de COVID-19-maatregelen. Ben je als bedrijf actief in de Waaslandhaven of de ruimere grensregio Vlaanderen - Nederland en ben je op zoek naar nieuwe werkkrachten? Dan is deze e-jobbeurs iets voor jou! Reserveer ten laatste op 30 september 2020 jouw digitale stand met ruimte voor je vacature(s) en bedrijfsinformatie, helemaal gratis!

Hoe werkt het? 

Na inschrijving ontvang je je eigen login en paswoord. Je personaliseert zo je eigen stand met je logo, bedrijfsinfo, eventuele filmpjes en uiteraard je openstaande vacatures. Je kan rekenen op de nodige technische ondersteuning om alles goed te zetten voor de e-jobbeurs van start gaat. Geïnteresseerde kandidaten kunnen tijdens de e-jobbeurs hun CV doorsturen, en op door jou gekozen momenten met jou chatten. De e-jobbeurs werkt immers met een kalender waarop je kan aangeven wanneer je beschikbaar bent voor chatsessies. Zo kan je de sessies inplannen op maat van je agenda.

Jouw voordelen op een rijtje:

  • je kiest zelf de beschikbare momenten voor chatsessies;
  • deelnemen is gratis, vooraf reserveren is wel noodzakelijk;
  • je hoeft je niet te verplaatsen, en het hele evenement is volledig veilig;
  • je maakt op een gemakkelijke, originele en aangename manier kennis met je potentiële nieuwe collega's;
  • én je kan meteen hun digitale vaardigheden goed inschatten.

Overtuigd? Reserveer dan snel hier jouw stand! Wil je graag nog wat meer informatie? Neem contact op met Ann Weyn via +32 (0)3 205 36 69 of via info@egtslinieland.eu.

Deze virtuele jobbeurs is een organisatie van de EGTS Linieland van Waas en Hulst in samenwerking met VDAB, Waasland-Beveren, Maatschappij Linkerscheldeoever, Interwaas, Eures Scheldemond, UWV, Werkservicepunt Zeeuws-Vlaanderen en GTI Beveren en wordt ondersteund door de gemeentebesturen van Beveren, Hulst, Sint-Gillis-Waas en Stekene.

Naar boven