Werken Keetberglaan en Canadastraat: grote hinder verwacht tussen 22 en 27 november 2021

19/11/2021

Tussen 22 en 27 november 2021 werkt Lantis de Keetberglaan en Canadastraat af. Gedurende die week is er afwisselend verkeer op de Keetberglaan, geregeld met verkeerslichten. Vanaf vrijdagavond 26 november 22.30 uur tot en zaterdagavond 27 november 21 uur is de Keetberglaan lokaal volledig afgesloten voor het aanbrengen van de toplaag. Op 25 november wordt de vernieuwde Canadastraat in gebruik genomen.

Afwerken Keetberglaan

Vanaf 22 november 2021 wordt de vernieuwde Keetberglaan al voorlopig in gebruik genomen, terwijl de aansluitingen op de bestaande weg verder afgewerkt worden. Daarvoor wordt gewerkt met lokaal afwisselend verkeer dat geregeld wordt met verkeerslichten. Hou rekening met extra reistijd. Tussen vrijdagavond 26 november 22.30 uur en zaterdagavond 27 november 21 uur is de Keetberglaan dan lokaal volledig afgesloten voor het aanbrengen van de nieuwe toplaag.

Verkeer van en naar Zelzate wordt omgeleid via Complex 10 Waaslandhaven-Zuid. Verkeer van en naar Antwerpen wordt omgeleid via de Kwarikweg en de Canadastraat naar Complex 8 Waaslandhaven-Oost.

Omleidingsroute Keetberglaan 26-27 november 2021 (c) Lantis

Afwerken nieuwe fietspaden Canadastraat en Keetberglaan

Op vrijdag 26 november worden de fietspaden langs de Canadastraat en de Keetberglaan verder afgewerkt. Fietsers kunnen daardoor die dag overdag geen gebruik maken van de tijdelijke fietsoversteek over de omleidingsweg en van de fietstunnel onder de Canadastraat. Er wordt een fietsoversteek voorzien in de Canadastraat, waar wachters fietsers zullen begeleiden om de straat veilig over te steken. Na de werken kunnen fietsers wel weer opnieuw gebruik maken van de fietsoversteek en de fietstunnel.

Vanaf de nacht van 26 op 27 november kunnen fietsers tussen Zwijndrecht en de Waaslandhaven gebruik maken van de nieuwe fietsbrug over de E34, die ook rechtstreeks aansluit op de fietstunnel onder de Canadastraat. Fietsers die vanuit Antwerpen van en naar de Waaslandhaven fietsen blijven voorlopig gebruik maken van het fietspad langs de E34 en de tijdelijke fietsoversteek over de omleidingsweg ten noorden van knooppunt Sint-Anna Linkeroever.

Naar boven